Imaxinan que a uns científicos lles dese por fabricar unha planta de café cuns grans que tivesen sabor á camomila? Habendo café e habendo camomila, non terían algo máis produtivo ao que dedicar os esforzos?, digo. Pois parecido é o que está para se comercializar no Reino Unido e non ha tardar en vir para acá: o melón-limón. Trátase, como ben indica o nome do froito, dun melón con sabor ao limón. Xa non chega con andar a fedellar nas sandías e na súa casca, que agora hai que terxiversar os sabores. Había moita necesidade diso? Non abondaba salpicarlle unhas pingas de zume? Se se quere melón cun cheiriño (ou un cheirazo) ao Porto, régase con viño de Porto; e se se quere con xamón, pois unhas lascas de xamón a adornalo.
Pero xa verán como non tardan as froiterías en parecer os andeis dos iogures: melón con anacos de xamón, melón con auténtico viño do Porto, melón con aroma de chocolate, plátanos con aroma de bacallau... E logo estenderase ao mundo das carnes: pito con sabor á pescada, pescada con anacos de solombo de porco, torresmos con sabor a rodaballo -de pisci ou salvaxe...
Todo un rico mundo de sabores no puto rico primeiro mundo mentres o resto morre de fame, de bombas e de doenzas.
12 comentários:
Só percebi a parte do vinho...
Ainda bem, Capitão. Venha comigo para a praia, que dou uma massagem (inocente) e traduzo o resto.
Banana com aroma de bacalhau?
Por onde terão andado essas bananas...?!
E venha de lá esse vinhol com sabor a queijo de ovelha, ou de cabra.
O assunto final é mais para gajos como Bush, Zapatero, Brown, etc. resolverem...
Fico-me no queijo, até adoecer.
Queijo, grande invento, Jonas. Não experimentei um de que não gostasse. Ainda bem os chineses não comem queijo (o dia que eles descobrirem, adeus!).
Agora que falamos em aroma de bacalhau, lembrei uma anedota, mas é um bocado pornochanchada, não sei se aqui posso contar.
(Pois, é para resolver essa gentalha toda, mas tem dias em que as pílulas se me empalham na garganta.)
Realmente estes inventores devem estar loucos!
Melão com presunto é bom, qual a necessidade de inventar um melão que saiba a presunto, limão, vinho do Porto, etc.? É como aquelas cervejas com sabor a limonada ou groselha (argh!). Ou se gosta de uma coisa, ou se gosta de outra. Qual a necessidade da mistela? (`_^)
Acho que se pode fazer mistela, Teté, mas da maneira que cada quem quiser, sem ter de vir tudo já feito e com sobre-preço.
Ai tens o Jonas que está a pedir vinho com o sabor a queijo (e não queijo com aroma a vinho, detalhe importante). Eis um novo desafio para a área da engenharia genética.
Prefiro ir armar aos pássaros, com um cantil de canja de javali com hortelã!
Tu estás-me a desafiar com comentários incompreensíveis, ó Rei de Reis da Lã? Olha, que eu posso fazer textos infinitamente mais complicados e até em português. Não me provoques!
Realmente, o tempo que se perde com futilidades.. eu gosto de café, e gosto de chá. mas café com chá hummmmm :|
Quando menos o tempo que se perder em futilidades que seja para nos fazer rir, não é, Tá-se?
Era precisamente o que queria dizer.. ahahahahaha
Essa risada nem durou 35 segundos, ó, Tá-se bem! Para a próxima não vais acabar de rir antes do que eu... (`_^)
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